Menu
 
 
 

Obećavamo ti svakog mjeseca duplo više interneta uz Total+ pakete i neograničen internet uz Total DATA paket, ali ne obećavamo da ćeš uspjeti baš sve da ih potrošiš.*


Odaberi paket po svojoj mjeri i uživaj u neograničenim minutima i porukama, još više interneta za svoje omiljene aplikacije - Viber, Instagram, Facebook, Twitter i WhatsApp, a tu su i GB za premium digitalne servise.


Posjeti One Webchat, da zajedno odaberemo paket koji ti odgovara, jer će ti se naš operater javiti za manje od jednog minuta. Mi ispunimo sve što obećamo!

 

Total 10+


10 GB + 10 GB

10 GB + 10 GB


Za tvoje omiljene aplikacije
Neograničeni
minuti i SMS
100 GB

Za jedan premium digitalni servis
Mjesečna pretplata
21,99 EUR


 


Total 20+


20 GB + 20 GB

20 GB + 20 GB


Za tvoje omiljene aplikacije
Neograničeni
minuti i SMS
2 x 100 GB

Za dva premium digitalna servisa
Mjesečna pretplata
26,99 EUR


 


Total DATA


Neograničeni GB*

75 GB + 75 GB


Za tvoje omiljene aplikacije
Neograničeni
minuti i SMS
3 x 100 GB

Za tri premium digitalna servisa
Mjesečna pretplata
35,99 EUR


 


 
*Neograničeni GB na Total Data paketu iznose 150GB, podijeljenih na osnovnu kvotu i kvotu za osnovne digitalne servise (Facebook, Instagram, Twitter, Viber, WhatsApp). U okviru Total Data paketa dobijaš 150GB internet saobraćaja po maksimalnoj brzini, a ukoliko ih potrošiš, brzina se smanjuje na 2 Mbps.
U slučaju potpisivanja UO na 24 mjeseca, kvota internet saobraćaja se duplira i iznosi 75GB + 75GB za osnovnu kvotu i 75GB + 75GB za osnovne aplikacije po maksimalnoj brzini.

**Korisnici Total Data paketa ne dobijaju promotivni internet jer već imaju neograničen internet u okviru svojih paketa.

 

Duplo više interneta do kraja ugovorne obaveze

Dodatne informacije o paketima

 

Ostali tarifni paketi


 

Sekunda

Stari tarifni paketi