Menu
 
 
 

Obećavamo ti svakog mjeseca duplo više interneta uz Total+ pakete i neograničen internet uz Total DATA paket, ali ne obećavamo da ćeš uspjeti baš sve da ih potrošiš.*


Odaberi paket po svojoj mjeri i uživaj u neograničenim minutima i porukama, još više interneta za svoje omiljene aplikacije - Viber, Instagram, Facebook, Twitter i WhatsApp, a tu su i GB za premium digitalne servise.

 
*Benefit će se automatski dodijeljivati svakog mjeseca, do isteka ugovorne obaveze. Internet iz promocije važi isključivo u nacionalnom saobraćaju. Ponuda važi uz kupovinu telefona na rate i ugovornu obavezu od 12 ili 24 mjeseca, kao i bez kupovine telefona i ugovornu obavezu na 24 mjeseca.
 

Total 10+


10 GB + 10 GB
10 GB + 10 GB


Za tvoje omiljene aplikacije
Neograničeni
minuti i SMS
100 GB

Za jedan premium digitalni servis
Mjesečna pretplata
21,99 EUR


 


Total 20+


20 GB + 20 GB
20 GB + 20 GB


Za tvoje omiljene aplikacije
Neograničeni
minuti i SMS
2 x 100 GB

Za dva premium digitalna servisa
Mjesečna pretplata
26,99 EUR


 


Total DATA


Neograničeni GB*
75 GB + 75 GB


Za tvoje omiljene aplikacije
Neograničeni
minuti i SMS
3 x 100 GB

Za tri premium digitalna servisa
Mjesečna pretplata
35,99 EUR


 


 
 
*Neograničeni GB na Total Data paketu iznose 150GB, podijeljenih na osnovnu kvotu i kvotu za osnovne digitalne servise (Facebook, Instagram, Twitter, Viber, WhatsApp). U okviru Total Data paketa dobijaš 150GB internet saobraćaja po maksimalnoj brzini, a ukoliko ih potrošiš, brzina se smanjuje na 2 Mbps.
U slučaju potpisivanja UO na 24 mjeseca, kvota internet saobraćaja se duplira i iznosi 75GB + 75GB za osnovnu kvotu i 75GB + 75GB za osnovne aplikacije po maksimalnoj brzini.
 

Duplo više interneta do kraja ugovorne obaveze

Dodatne informacije o paketima

 
 

Ostali tarifni paketi


 

Sekunda

Stari tarifni paketi