Menu
 

Da li i ti sa nestrpljenjem iščekuješ nova putovanja?


Zato smo ti pripremili super ponudu! Aktiviraj roming dodatak od 1GB za samo 14.99 eura.
Tarifni dodatak Roming 1 GB 7 dana korisnicima daje 1 GB internet saobraćaja tokom 7 dana (168 sati od trenutka aktivacije) u sledećoj 31 evropskoj zemlji: Hrvatska, Slovenija, Grčka, Turska, Bugarska, Rumunija, Mađarska, Austrija, Nemačka, Italija, Švajcarska, Španija, Francuska, Velika Britanija, Belgija, Holandija, Češka, Slovačka, Poljska, Danska, Švedska, Norveška, Bjelorusija, Estonija, Finska, Irska, Kazahstan, Luksemburg, Monako, Portugal i Ukrajina.

Pogledaj spisak mobilnih operatora gdje možeš koristiti dodatak.

*Ovaj dodatak važi isključivo u terestrijalnim GSM mrežama, ne važi u mrežama satelitskih operatora koji svoje usluge pružaju na brodovima i u avionima (MCP i Aeromobile).

Aktivacija ovog tarifnog dodatka je moguća na sledeće načine:
  • putem naše aplikacije
  • besplatnim pozivom direktnog USSD koda *131*1*1#
  • putem Biznis portala (za pravna lica)
  • pozivom ka Call centru
  • u našoj poslovnici
 

Dodatne informacije o dodatku

 
 

Korisne informacije prije puta


 

Prije putovanja


Prije nego što odeš na put potrebno je da provjeriš da li je na tvom broju omogućena usluga rominga pozivom Kontakt centra na 1700. Takođe, prije odlaska u inostranstvo, isključi automatsko ažuriranje aplikacija.


Pogranično područje


Kad se nalaziš u pograničnom području, što znači da nisi prešao granicu, ručno izaberi mrežu da ne bi bio u romingu.


U inostranstvu


Kako bi potrošnja interneta iz dodatka bila manja isključi automatsko puštanje video formata na YouTube i društvenim mrežama. Takođe, onemogući automatsko preuzimanje fotografija i videa u aplikacijama kao što su Viber, WhatsApp i Messenger.


 
Roming dodatke aktiviraj iz inostranstva besplatnim pozivanjem USSD koda za aktivaciju ili putem naše aplikacije (ali samo ukoliko je tvoj uređaj povezan na neku WiFi mrežu).