SVE U 1 - Sami kreirajte svoju tarifu

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SVE U 1 - SAMI KREIRAJTE SVOJU TARIFU

Share this:

NAZAD
 
Osluškujuci potrebe svojih korisnika Telenor je spremio novi, jedinstveni prepaid paket koji objedinjuje sve u jednom.
 
Sve u 1 paket po cijeni od 3EUR sa 3EUR startnog kredita donosi Telenor prepaid korisnicima jednake cijene poziva ka svim mrežama u Crnoj Gori od 12 centi, a SMS ka svim mrežama u Crnoj Gori po 2.5 centa.
 
Po prvi put na našem tržištu, korisnici Sve u 1 ce moci kroz Moj meni *123# da vrlo jednostavno, besplatno kreiraju prepaid paket po svojoj mjeri. Telenor prepaid korisnici koji se odluce za pricu ce svaki naredni minut nakon prvog placati samo 3 centa po minutu; za mlade  su spremni nocni razgovori u mreži (22h-8h) po cijeni od 4 centa po razgovoru bez obzira na dužinu, a slanje SMS-a ka svim mrežama u Crnoj Gori i Srbiji po cijeni od 1 centa; korisnici koji se odluce za prijatelje mogu da odaberu do 5 F&F brojeva u bilo kojoj mreži u Crnoj Gori i sa njima ce razgovarati uz popuste od 50%; za sve one koji uživaju u noci cijena razgovora u mreži je 5, a ka ostalim mrežama u Crnoj Gori 10 centi u periodu 22h-8h dok za svakih 10 poslati SMS-ova slijedi 5 besplatnih.
 
Pozivajuci Moj meni na broj *123#, korisnici mogu da odaberu i brojne druge povoljnosti u skladu sa svojim potrebama.
 
Komunikacija sa najbližima i dragim osobama nikada nije bila lakša jer Telenor donosi jedinstveno korisnicko iskustvo, u najboljoj i najbržoj mreži.