Internet na dan – neograničeno surfuj uz prepaid!

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA INTERNET NA DAN – NEOGRANIČENO SURFUJ UZ PREPAID!

Share this:

NAZAD
 
Telenor svojim korisnicima nudi novi i jedinstveni internet paket Internet na dan koji je dostupan u svim Telenorovim poslovnicama, Xpress timovima i na više od 300 trafika i drugih prodajnih mjesta širom Crne Gore.
 
Internet na dan je prvi internet paket na crnogorskom tržištu gdje se tarifiranje vrši shodno vremenu provedenom na internetu. Korisniku je tako omogucena maksimalna kontrola troškova, a dopunu može izvršiti bilo kojim iznosom.
 
Internet na dan, najpovoljnija prepaid ponuda na tržištu, predstavlja najjednostavnije rješenje za prepaid internet: korisnik u jednom Internet na dan paketu dobija modem, karticu i specijalni internet pretraživac Opera turbo (instalacija se pokrece prilikom instaliranja modema).
 
Cijena Internet na dan paketa je 19.99 EUR, sa ukljucenih 3EUR na racunu. Neograniceno surfovanje bez mjesecnih obaveza sada je moguce kupovinom dnevnog (0.99EUR) ili nedjeljnog interneta (5.99EUR).

Korisnicima je dnevni internet na raspolaganju 24h od aktivacije, odnosno 7 dana od aktivacije ako izaberu nedjeljni internet. Internet prepaid racun je moguce dopuniti bilo kojim iznosom elektronske dopune, transferom novca ili vaucerom.

Za one koji vec imaju modem, cijena zasebne kartice iznosi 5EUR, sa ukljucenih 3EUR odnosno 3 dana interneta.

Internet na dan omogucava jednostavno korišcenje Interneta i tarifiranje prema vremenu provedenom na Internetu, na dnevnom i sedmicnom nivou. Proizvod je prvenstveno namijenjen korišcenju na racunarima i tabletima uz upotrebu odgovarajuceg USB modema.
 
Svijet je bliži kad je internet brži