Dobre stvari sada još bliže u Herceg Novom

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DOBRE STVARI SADA JOŠ BLIŽE U HERCEG NOVOM

Share this:

NAZAD
 
Telenor nova poslovnica na adresi Njegoševa 92 donosi mogucnost gradanima i posjetiocima Herceg Novog da iskuse neke od inovativnih Telenor servisa, ali i da vide šta je novo u svijetu mobilnih komunikacija.

Kompanija Telenor je danas (petak, 05.08.2011.) otvorila poslovnicu u Herceg Novom na adresi Njegoševa 92. Poslovnica u Herceg Novom donosi dobre stvari koje ce sada gradanima i posjetiocima biti još bliže, kao i najbolje korisnicko iskustvo.
 
Na otvaranju poslovnice g-din Mike Michel, zamjenik izvršnog direktora za komercijalne poslove i prodaju je istakao da su ''Telenoru korisnici na prvom mjestu. Vjerujemo da ce otvaranja nove poslovnice u Herceg Novom omoguciti korisnicima da iskuse neke od inovativnih Telenor servisa, i s toga pozivamo sve Novoljane i posjetioce Herceg Novog da nas posjete i vide šta je novo u svijetu mobilnih komunikacija. Svjedoci smo velikog rasta i interesovanja za pametne telefone, i drago mi je da našim korisnicima možemo ponuditi ono najbolje medu njima, a uz najbolju mrežu.''
 
Gost Telenora, g-din Dejan Mandic, predsjednik opštine Herceg Novi, iskazao je zadovoljstvo zbog dolaska Telenora u Herceg Novi. ''Dobra saradnja koju opština Herceg Novi ima sa Telenorom ce sada biti, siguran sam, još bolja. Posebno nas raduje što ce gradani Herceg Novog imati priliku da podijele sa nama zadovoljstvo korišcenja Telenor usluga.''
 
Telenor je vec otvaranjem poslovnice donio neke dobre stvari u Herceg Novi: za sve one koji posjete novu poslovnicu u Herceg Novom i postanu korisnici Telenor Prenesi paketa jedinstvena ponuda donosi duplo više minuta i SMS-ova ka svim mrežama, kao i besplatan Telenor Klik u naredna tri mjeseca.