Menu
 

Dok se polako pripremamo za nova putovanja, za Vas smo pripremili odličnu ponudu! 


Aktivirajte roming dodatak od 1GB za samo 14.99 eura.
Tarifni dodatak Roming 1 GB 7 dana korisnicima daje 1 GB internet saobraćaja tokom 7 dana (168 sati od trenutka aktivacije) u sljedećim evropskim zemljama: Hrvatska, Slovenija, Grčka, Turska, Bugarska, Rumunija, Mađarska, Austrija, Nemačka, Italija, Švajcarska, Španija, Francuska, Velika Britanija, Belgija, Holandija, Češka, Slovačka, Poljska, Danska, Švedska, Norveška, Bjelorusija, Estonija, Finska, Irska, Kazahstan, Luksemburg, Monako, Portugal i Ukrajina.

Pogledajte spisak mobilnih operatora gdje možete koristiti dodatak.

*Ovaj dodatak važi isključivo u terestrijalnim GSM mrežama, ne važi u mrežama satelitskih operatora koji svoje usluge pružaju na brodovima i u avionima (MCP i Aeromobile).

Aktivacija ovog tarifnog dodatka je moguća na sledeće načine:
  • putem aplikacije Moj One
  • besplatnim pozivom direktnog USSD koda *131*1*1#
  • putem Biznis portala
  • pozivom ka Call centru
  • u našoj poslovnici
 

Dodatne informacije o dodatku

 
 

Korisne informacije prije puta


 

Prije putovanja


Prije nego što odete na put potrebno je da provjerite da li je na Vašem broju omogućena usluga rominga pozivom Kontakt centra na 1700. Takođe, prije odlaska u inostranstvo, isključite automatsko ažuriranje aplikacija.


Pogranično područje


Kad se nalazite u pograničnom području, što znači da niste prešli granicu, ručno izaberite mrežu da ne biste bili u romingu.


U inostranstvu


Kako bi potrošnja interneta iz dodatka bila manja isključite automatsko puštanje video formata na YouTube i društvenim mrežama. Takođe, onemogućite automatsko preuzimanje fotografija i videa u aplikacijama kao što su Viber, WhatsApp i Messenger.


 
Roming dodatke aktivirajte iz inostranstva besplatnim pozivanjem USSD koda za aktivaciju ili putem Moj One aplikacije (ali samo ukoliko je Vaš uređaj povezan na neku WiFi mrežu).